You are here

A ieșit de sub lumina tiparului ultimul număr din acest an al Revistei VAMA

Al patrulea număr al Revistei VAMA din anul curent este dedicat unei tematici importante și interesante pentru exportatori și importatori - "audit post vămuire". În articolele propuse specialiștii în domeniu din cadrul Serviciului Vamal, au descris cum se dezvoltă un sistem național de audit post vămuire, care sunt principiile și normele de aplicare a acestuia, precum și au prezentat rezultatele activității secțiilor competente în acest domeniu, din cadrul SV.

Vă reamintim că campania de abonare la ediția periodică a Serviciului Vamal - Revista VAMA, continuă. În anul 2015, în revistă vor fi abordate mai multe tematici printre care și modificările în nomenclatorul mărfurilor, certificatele de origine, cotele de import și de export în cadrul Acordului de asociere cu UE, activitatea echipe mobile ș.a.

Concomitent, va fi reluată rubrica "Consultant vamal" , aceasta va permite mediului de afacere să ofere întrebări și respectiv să primească răspunsuri la aceastea. Mai mult, ca și în anii precedenți, în revistă vor fi prezentate și explicate toate modificările survenite în legislația vamală, toate rezultatele activității organului vamal, planuri și statistică, și topul 100 importatori și exportatori.

Abonarea la revista "VAMA" o puteți perfecta la: 
- Poşta Moldovei - (022) 22-60-46
- Ediţii periodice - (022) 23-80-73
- Moldpresa - (022) 22-63-23
Indexul de abonare: 31952.

Notă: Publicația periodică a Serviciului Vamal - revista „VAMA„ este destinată agenților economici antrenați în activitatea economică externă, brokerilor vamali, companiilor de transport internațional, colaboratorilor vamali. Revista conține comentarii, recomandări ale experților în domeniul vamal, analiza legislației vamale. "VAMA" apare trimestrial cu un volum de 72-80 pagini.

Tel. redacţiei: 23 89 74
e-mail: vama.md@gmail.com