You are here

Centrul Unic de Apel

În scopul asigurării unei comunicări eficiente cu cetățenii, mediul de afaceri, mass-media și alte categorii de public țintă, Serviciul Vamal a lansat Centrul de Apel (Call Center) cu numărul unic de telefon +373 22 788 888.

Fiecare doritor de a apela Call Center al Serviciului Vamal va avea posibilitatea să selecteze una dinre cele două linii specializate:

1. Linia anticorupţie - linia telefonică la care sunt recepţionate informaţii referitoare la faptele de comportament corupţional şi alte abuzuri de serviciu comise de către funcționarii vamali.

Apelând această linie, Dvs puteți semnala orice situații de conflict, corupție, fraude, inclusiv probleme urgente care nu suportă amânare. Informația recepționată se transmite imediat conducerii Serviciului Vamal, care dispune întreprinderea măsurilor ce se impun.

2. Linia de informare - linia telefonică la care sunt recepţionate solicitările de informare privind activitatea vamală. 

La linia de informare aveți posibilitate să primiți informaţii și consultații profesioniste şi operative ce vizează regulile de trecere a mărfurilor și mijloacelor de transport peste frontieră.

Atunci când întrebarea va necesita informații specializate, apelul telefonic va fi direcţionat imediat către specialiștii în domeniul vizat.

Puteți contacta linia de informare și prin email callcenter@customs.gov.md.

Solicitările cu privire la temeiurile deciziei colaboratorului sau organului vamal sau plângerile persoanelor privind deciziile colaboratorului sau organului vamal pot fi depuse în formă de petiție. 

 

 

 

Opinia Dvs. contează!

Ţinem la calitatea serviciilor prestate şi vrem să ne perfecţionăm în continuu. Vă invităm să vă...