Serviciul Vamal
al Republicii Moldova
Despre Serviciul Vamal Anticamera Serviciului Vamal Consiliul consultativ pe lîngă Serviciul Vamal Legislaţia vamală Transparenţa în procesul decizional Planificare şi raportare Informaţii pentru persoane fizice Informaţii pentru agenţi economici Tariful Vamal Integrat al Republicii Moldova Contravenţiile vamale Achiziţii publice E-customs Presa şi relaţii cu publicul Contacte Call Center AEO și Proceduri Simplificate REGISTRUL DE EVIDENŢĂ A CADOURILOR
 
 
Acasă » Presa şi relaţii cu publicul » Noutăţi » Întrunire cu mediul de afaceri și brokerii vamali

Întrunire cu mediul de afaceri și brokerii vamali

La data de 1 iulie a.c. în incinta Biroului Vamal Bălți a avut loc o întrunire cu mediul de afaceri și brokerii vamali din raza de activitate.

În cadrul ședinței, cei prezenți au fost informați despre procedura de eliberare și retragere a certificatului de exportator aprobat.

La ședința dată s-a adus la cunoșință Regulamentul cu privire la procedura de eliberare și retragere a certificatului de exportator aprobat și alte acte normative din domeniul certificării originii mărfurilor.

Suplimentar au fost date răpunsuri agențiilor economici și brokerilor vamali ce au apărut în procesul activității.

În încheierea şedinţei, conducerea Biroului Vamal a mulţumit celor prezenţi de receptivitatea de care dau dovadă de fiecare dată şi au remarcat interesul sporit din ultimul timp al mediului de afaceri faţă de iniţiativele demarate de către Serviciul Vamal, ceea ce denotă un grad sporit de încredere şi transparenţă în administrarea vamală. Mai mult, a fost convenit ca şi în continuare să fie organizate astfel de ședințe pe diferite tematici în scopul asigurării unui dialog eficient şi constructiv.

Secţia Managementul Relaţiilor Publice
Tel: (+ 373 22) 574 188
Data publicării informaţiei: 02-07-2015

© 2008-2010. Î.S. Vamtehinform