Serviciul Vamal
al Republicii Moldova
Despre Serviciul Vamal Anticamera Serviciului Vamal Consiliul consultativ pe lîngă Serviciul Vamal Legislaţia vamală Transparenţa în procesul decizional Planificare şi raportare Informaţii pentru persoane fizice Informaţii pentru agenţi economici Tariful Vamal Integrat al Republicii Moldova Contravenţiile vamale Achiziţii publice E-customs Presa şi relaţii cu publicul Contacte Call Center AEO și Proceduri Simplificate REGISTRUL DE EVIDENŢĂ A CADOURILOR
 
 
Acasă » Presa şi relaţii cu publicul » Comunicat de presă » Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Lucrătorului Vamal

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Lucrătorului Vamal

Stimaţi Colegi,

Sărbătoarea zilei profesionale a lucrătorului vamal îmi oferă prilejul de a Vă adresa un sincer mesaj de felicitare în această zi, în semn de preţuire şi profundă recunoştinţă pentru devotamentul şi sacrificiul pe care îl manifestaţi, munca asiduă depusă zi de zi cu dăruire, obiectivitate şi responsabilitate.

Retrospectiva celor 23 ani ne fac să înţelegem că realizările au fost posibile numai datorită activităţii intense, profesionalismului, aspiraţiei vameşilor noştri ca la fiecare loc de muncă, cît mai plenar să-şi exercite datoria de serviciu şi cea civică.

Apreciez înalt profesionalismul, consecvenţa şi implicarea Dumneavoastră în procesul de reformare, modernizare a Serviciului Vamal.

Această zi îmi oferă frumoasa oportunitate de a Vă adresa cele mai sincere urări de sănătate, prosperitate şi noi succese şi realizări importante şi durabile în activitatea Dumneavoastră profesională.

Din tot sufletul doresc ca în casele Dumneavoastră să domnească o atmosferă cu adevărat caldă,dispoziţie de sărbătoare şi bunăstare familială.

Cu profundă consideraţiune,

Director General
al Serviciului Vamal
Tudor BALIŢCHI


Data publicării informaţiei: 04-09-2014

© 2008-2010. Î.S. Vamtehinform