You are here

Atenționare: Trafic dificil prin postul vamal ”Moghileov-Podolsk” de pe teritoriul Ucrainei

Serviciul Vamal informează despre restricțiile de circulație înregistrate prin postul vamal ”Moghileov-Podolsk” de pe teritoriul Ucrainei, urmare a inițierii, de către partea ucraineană, a lucrărilor de înlocuire a asfaltului în zona de control vamal.

Potrivit informațiilor furnizate de omologii ucraineni, lucrările de reabilitare vor fi desfășurate etapizat, pe parcursul a două luni de zile. Actualmente, se lucrează la benzile de pe direcția intrare în Ucraina, iar traficul de pe ambele sensuri a fost direcționat pe pistele prevăzute pentru controlul la ieșirea din țara vecină.

Astfel, în această perioadă postul vamal ”Moghileov-Podolsk” de pe teritoriul Ucrainei va dispune doar de trei piste în loc de șase, motiv pentru care, în cazul unui flux sporit, se pot forma aglomerări. Prin urmare, le recomandăm persoanelor care și-au planificat traversarea frontierei prin postul vamal ”Otaci” să opteze și pentru punctele de trecere ”Briceni-Rossoșanî” sau ”Criva-Mămăliga”, aflate în proximitate.