You are here

În atenția transportatorilor de mărfuri: restricții de circulație prin postul vamal Galați (România)

(UPDATE 09.10.2017, ora 21:30) Autoritatea vamală română a reluat perfectarea tuturor categoriilor de mărfuri prin postul vamal Galați (România), după ce a reușit înlăturarea defecțiunilor de ordin tehnic care afectaseră funcționalitatea sistemului informațional din gestiune.

Actualmente, tranzitarea punctului de trecere Giurgiulești-Galați se desfășoară în regim normal, nefiind atestate valori mari de trafic.

(09.10.2017, ora 13:00) Serviciul Vamal informează despre consemnarea unor restricții de traversare prin postul vamal Galați de pe teritoriul României pentru unele categorii de mărfuri, cauzate de o defecțiune tehnică a sistemului informațional din gestiunea autorității vamale din România.

Totodată, în vederea neadmiterii formării unor aglomerări de unități de transport pe ambele părți ale frontierei, autoritatea vamală română a dispus trecerea la perfectarea în regim manual a mărfurilor ușor alterabile, cele aflate sub supravegherea carnetului TIR și a autocamioanelor fără încărcături.

Vom reveni cu actualizări.